Home

Laatste kans voor opgave Beachtoernooi

Laatste kans voor opgave Beachtoernooi Biddinghuizen - 9 juni 2009.  Zaterdag 13 juni is het zover. Voor de 13e keer wordt het Twins Beachvoetvolley toernooi op het Plein in Biddinghuizen georganiseerd.

Tot en met woensdag 10 juni 20.00 uur kun je je opgeven en betalen. De organisatie heeft dan nog een paar dagen om het wedstrijdschema op te stellen.

Via info@ijsvogel.net kun je je opgeven. Vermeld hierbij de twee namen die in het team zitten, en natuurlijk even aangeven of je mee wil doen met het voetvolley of beachvolley. Het inschrijfgeld bedraagt € 13,-- Graag overmaken naar 10.12.64.062 tnv Stichting De IJsvogel ovv Twins beachvoetvolley toernooi. Na ontvangst van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging.

De teams worden om 9.00 verwacht voor de aanmelding. Vanaf 9.30 zullen de eerste wedstrijden beginnen. Het schema en het reglement zijn zaterdag aanwezig op het toernooi. Samen met de scheidsrechters van BAS Voetbal maken we er een mooi en hopelijk spannend toernooi van!

Braderie en kermis
Verder is er natuurlijk deze week ook de kermis. 10 juni tot en met 13 juni, zullen er weer diverse attracties op het evenemententerrein aanwezig zijn. De avondvierdaagse komt op 13 juni ook binnen bij de kermis.

Zaterdag tijdens het Twins beachvoetvolley toernooi, wordt er in het centrum van Biddinghuizen ook een braderie georganiseerd.

Kortom, deze week is er weer genoeg te beleven in Biddinghuizen.

Biddinghuizen – We doen het samen.

Dorpsbelangen / Stichting De IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat