Home

Opgaven Twins-beachtoernooi stromen binnen

Opgaven Twins-beachtoernooi stromen binnen Biddinghuizen - 29 mei 2009.  Vele teams hebben zich inmiddels aangemeld voor de 13e editie van het Twins beach voetvolleytoernooi. Op 13 juni zal er op het Plein in Biddinghuizen een waar strand, compleet met strandtent, aangelegd zijn om dit gezellige toernooi weer plaats te laten vinden.

Opgave is nog mogelijk tot maandag 8 juni via info@ijsvogel.net. Vermeld daarbij de namen van de twee spelers, telefoonnummer en keuze voor voetvolley of volleybal. Het inschrijfgeld per team is € 13,-- en dient vooraf overgemaakt te worden op rekeningnummer 10.12.64.062 t.n.v. Stichting De Ijsvogel o.v.v. Twins beachvoetvolleytoernooi.

Jouw deelname wordt vervolgens per e-mail bevestigd. Bij het volleybal dienen de teams gemengd te zijn.

Het belooft trouwens zo wie zo een gezellige juniweek te worden want van 9 t/m 12 juni vindt weer de avondvierdaagse in en rondom Biddinghuizen plaats. Traditioneel zal de feestelijke intocht op vrijdagavond onder begeleiding van Maris Sonores eindigen op het evenemententerrein.

Iedereen kan daarna gelijk door naar de kermis, die donderdag, vrijdag en zaterdag op het evenemententerrein staat. Ook de braderie zal dit jaar niet ontbreken en zal zaterdag in het winkelcentrum haar kramen uitgestald hebben. Kortom van 9 t/m 13 juni opnieuw een feestweek in Biddinghuizen!
Voor vragen: info@ijsvogel.net

Biddinghuizen – we doen het samen!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat