Home

Interreligieuze ontmoeting in de feesttent

Interreligieuze ontmoeting in de feesttent Biddinghuizen - 25 september 2008.  Ter afsluiting van de najaarsfeestweek zal er op zondagmiddag 28 september weer een interreligieuze ontmoeting plaatsvinden in de feesttent op het evenemententerrein. Aanvang: 15.00 uur. Het thema voor deze bijeenkomst is: Een nieuw begin.

Evenals vorig jaar wordt deze bijeenkomst georganiseerd door Dorpsbelangen Biddinghuizen, RK parochie, KPN gemeente, de Turkse Islamitische vereniging en de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Flevoland. Ds. Bram Bregman, Pastor Jan Vernooij, Ds. Johan de Wit en Imam Necati Akbulut zullen elk op eigen wijze ingaan op het thema ‘Een nieuw begin’.

Muzikale medewerking zal ondermeer worden verleend door de kinderen van de koren ‘Jong Leven’ en het RK kinderkoor, de koperblazers van Maris Sonores, Hans Aantjes en Martine Dubois met zang en harpspel. Het thema zal ook middels tekeningen en schilderijen worden uitgelicht.

Ook door middel van deze religieuze ontmoeting laat Biddinghuizen zien waarin een klein dorp groot kan zijn en dat we de slogan ‘Biddinghuizen we doen het samen’ ook op deze manier in de praktijk kunnen brengen.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd deze interreligieuze ontmoeting bij te wonen op zondagmiddag 28 september om 15.00 uur. Na afloop van de bijeenkomst is er weer gelegenheid tot koffie- of theedrinken in de tent, met iets lekkers erbij. Mocht u een cake of koekjes willen bakken of iets anders willen meenemen, dan stellen we dat zeer op prijs.

Graag tot ziens op 28 september om 15.00 in de feesttent.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat