Home

Thema interreligieuze ontmoeting Een nieuw begin

Thema interreligieuze ontmoeting Een nieuw begin Biddinghuizen - 15 september 2008.  Ter afsluiting van de najaarsfeestweek zal er op zondagmiddag 28 september weer een interreligieuze ontmoeting plaatsvinden in de feesttent op het evenemententerrein. Aanvang: 15.00 uur. Het thema voor deze bijeenkomst zal zijn: Een nieuw begin.

Evenals vorig jaar wordt de interreligieuze ontmoeting georganiseerd door Dorpsbelangen Biddinghuizen, RK parochie, PkN gemeente, de Turkse Islamitische vereniging en de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Flevoland.

De voorgangers van de geloofsgemeenschappen zullen elk op eigen wijze ingaan op het thema. Muzikale medewerking zal ondermeer worden verleend door de kinderen van de koren ‘Jong Leven’ en het RK kinderkoor, Hans Aantjes en Martine Dubois.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd deze interreligieuze ontmoeting bij te wonen op zondagmiddag 28 september om 15.00 uur. Na afloop van de bijeenkomst is er weer gelegenheid tot koffiedrinken in de tent.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat