Home

Feestweekeinde Biddinghuizen

Feestweekeinde Biddinghuizen Biddinghuizen - 8 juni 2007.  Biddinghuizen gaat feesten. Op 15, 16 en 17 juni zal Stichting de IJsvogel namens Dorpsbelangen weer allerlei activiteiten presenteren om het voorjaar te vieren.

Op het evenemententerrein aan de Dreef zal een grote tent komen. Het gehele weekeinde zal bol staan van de activiteiten. Op vrijdag 15 juni en zaterdag 16 juni zullen er dorpsfeesten gehouden worden.

Het De Kubbe tentfeest
Vrijdagavond 15 juni komt DJ Thim naar Biddinghuizen. Ook Bounce zal z’n opwachting maken. Tijdens het optreden van Bounce wordt u getrakteerd op een professionele show met muziek vanaf het begin van Robbie Williams solo carrière tot zijn hedendaagse hit. Robbie-fans willen dit niet missen. Aanvang 21.00 uur. Toegangsprijs € 6,-

Het C1000 tentfeest
Op zaterdagavond 16 juni is er feest met Barcode, de uit zes personen bestaande Zwolse Top-100 band. Een breed muzikaal repertoire dus, van Alanis Morissette, Coldplay, Dire Straits tot Pearl Jam, Anouk, U2 en De Dijk. Aanvang 21.00 uur. Toegangsprijs € 8,-

Regels
Nog even aandacht voor de regels tijdens de feesten: Legitimatie verplicht. Jongeren onder de 16 jaar kopen en drinken geen alcohol. Wordt je gesnapt, dan ben je een jaar lang niet welkom op de feesten van Stichting de IJsvogel. Betalen met gepast geld wordt zeer gewaardeerd.

Actie voor het MFC
Op zaterdag 16 juni zal om 12.15 uur zal door de inwoners van Biddinghuizen actie gevoerd worden om een Multifunctioneel Centrum in hun dorp te krijgen. Biddinghuizenaren dragen hun ‘steentje’ bij aan het MFC door een papieren steen met handtekening in te leveren. Van al deze stenen gaat Dorpsbelangen symbolisch een MFC bouwen. Voor deelnemende kinderen is er een verrassing. Vanuit een hoogwerker zullen foto’s gemaakt worden van dit evenement.

Shantykoren Festival en Braderie
Zaterdag 16 juni is er de hele dag braderie in het in aanbouw zijnde nieuwe winkelcentrum. Vanaf 13.00 uur vindt van Biddinghuizen het Flevolands Shantykoren Festival plaats. Op diverse locaties (Feesttent, De Voorhof en winkelcentrum) vinden optredens plaats. Maar liefst negen piraten- en smartlapkoren verlenen hieraan deelname. Ruim vijfhonderd zangers en muzikanten zullen zeemansliederen en smartlappen te gehore brengen.

Van Werven beach- en voetvolleybal toernooi
Op het Plein in het centrum van Biddinghuizen wordt op zaterdag 16 juni voor de elfde keer Het Van Werven beach- en voetvollebal gehouden. Vanaf een terras kunnen u de verrichtingen van de sporters gevolgd worden. Zelf meedoen kan ook. Inschrijving voor het Van Werven Beach- en voetvolleybal toernooi kan via pvt80@hetnet.nl. Vermeld hierbij duidelijk de namen en telefoonnummers van de deelnemers en of meegedaan wordt aan voetvolley of aan beachvolley.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-- per team, en moet voor 14 juni overmaken worden op Rabobank rekeningnummer 17.69.38.966 o.v.v. de namen van het team. Voor zowel het voetvolley als het beachvolley geldt dat er gespeeld wordt in teams van 2 personen. Bij beachvolley is voorts de regel van toepassing dat het team niet uit 2 heren mag bestaan, dus alleen gemengde teams.

Ons ding
Het voorjaarsfeest in Biddinghuizen wordt afgesloten met een Interreligieuze viering in de feesttent op zondagmiddag 17 juni om 15.00 uur. Het thema van deze viering, georganiseerd door Dorpsbelangen, PKN, RK parochie, Turkse Islamitische vereniging en de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap is ‘Ons Ding’ Er zal gesproken en nagedacht worden over wat mensen drijft, wat hun ‘ding’ is, waar de talenten liggen en wat mensen ermee doen. Medewerking aan deze bijzondere viering word verleend door Ds. Bregman, Ds. De Wit, Pastor Vernooij, Abdullah Yildiz, Maris Sonores en Sharon Kips. Vanwege de verwachte grote belangstelling gaat de tent al open om 14.00 uur. Na afloop gelegenheid tot koffiedrinken in de tent.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat