Home

Voorverkoop Koninginnefeesten Biddinghuizen

Voorverkoop Koninginnefeesten Biddinghuizen Biddinghuizen - 2 april 2007.  Op 27 en 28 april worden in Biddinghuizen twee tentfeesten georganiseerd.

Omdat vorig jaar de belangstelling zo groot was dat niet iedereen naar binnen kon, zijn de kaarten dit jaar in de voorverkoop verkrijgbaar, tegen gereduceerd tarief. Wees er dus snel bij.

Op vrijdagavond 27 april wordt een voorschot op Koninginnedag genomen met een thuisoptreden van de Biddinghuizer band Zeldzaam & friends.

De nieuwste cd van Zeldzaam zal deze avond officieel gepresteerd worden. Het belooft een bijzondere avond te worden, mede door gastoptredens van diverse artiesten.

Een echt Biddinghuizer feestje, mis het niet! Kosten voor deze avond € 5,-

Zaterdagavond vieren we Koninginnenacht m.m.v. Hit-it. Een dorpsfeest zoals we dat in Biddinghuizen gewend zijn. kosten voor deze avond € 7,50.

Voorverkoop van kaarten vindt plaats in Het Koetshuis op 11, 12, 18 en 19 april, van 19.00 uur tot 20.00 uur. Een combinatiekaart voor zowel de vrijdag als de zaterdag kost dan € 10,-

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat