Home

Voetvolleyers geven 500 euro weg

Voetvolleyers geven 500 euro weg Biddinghuizen - 24 december 2006.  Het was zaterdagmiddag een welkome verrassing voor de vrijwilligers van De Scharrelberg. De Biddinghuizer Beach Voet-Volley Vereniging (BBVV) heeft een cheque van €250,= aan hen overhandigd.

Niet alleen De Scharrelberg mocht zich verheugen met dit bedrag; ook de scouts van Osbornegroep Biddinghuizen kregen een zelfde bedrag uitgereikt. Henk van Wilpe van de BBVV: "Afgelopen zomer vierden wij ons tienjarig bestaan als voetvolley vereniging. Vanwege dat jubileum wilden we wat extra's doen tijdens het jaarlijkse toernooi op Het Plein. Toen bleek dat hier al door anderen in voorzien was, hadden we geld over."Overleg
Het bestuur van de vereniging ging vervolgens in overleg en besloot het overschot te schenken aan goede doelen. Van Wilpe: "Er zijn natuurlijk veel doelen die voor zoiets in aanmerking komen, want iedereen kan geld gebruiken. Toch wilden we het graag in eigen dorp houden, waarna we al snel op deze twee doelen terechtkwamen."

Zaterdagmiddag werd het bedrag symbolisch overhandigd in de vorm van cheques. De actie van de vereniging past in ieder geval goed bij de kerstgedachte.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat