Home

Eigen dorpsgebakje voor Biddinghuizen

Eigen dorpsgebakje voor Biddinghuizen Biddinghuizen - 4 oktober 2006.  Bakkerij Tietema heeft speciaal voor Biddinghuizen een gebakje ontwikkeld. Op het gebakje is het dorpslogo van Biddinghuizen, de ijsvogel, in marsepein aangebracht.

Het allereerste IJsvogelgebakje werd deze week door bakker Tietema aangeboden aan dorpsvoorzitter Jennie Brandsma.

Het IJsvogelgebakje bestaat uit een vierkante petit four met een coating van chocolade in verschillende kleuren.Op het gebakje is de het dorpslogo van Biddinghuizen in marsepein aangebracht. Dorpsvoorzitter Jennie Brandsma toonde zich verheugd met het nieuwe gebakje dat blijvend aan het assortiment van bakkerij Tietema wordt toegevoegd.
‘We willen als Dorpsbelangen graag dat het dorpslogo zo veel mogelijk te zien is in ons dorp. Een eigen dorpsgebakje draagt op een positieve manier bij aan de bekendheid van ons logo met daarop de ijsvogel. Een heel mooi gebakje dat bovendien bijzonder lekker smaakt’, aldus Brandsma.
De inwoners van Biddinghuizen kunnen zaterdag pas proeven hoe hun dorpsgebakje smaakt. Het IJsvogelgebakje zal dan tegen speciale prijs verkrijgbaar zijn bij de kraam van bakkerij Tietema op de jaarmarkt die ter gelegenheid van de Biddinghuizer Oktoberfeesten wordt gehouden op het evenemententerrein en natuurlijk ook in de winkel van Tietema aan de Baan.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat