Home

Nu aanmelden Waterzeskamp Koninginnedag

Nu aanmelden Waterzeskamp Koninginnedag Biddinghuizen - 24 maart 2006.  Wat is Koninginnedag zonder waterzeskamp? Op 29 april wordt er weer een spetterend waterfestijn gehouden op het evenemententerrein aan de Dreef.

Teams kunnen zich nu al aanmelden. Inschrijving is gratis. Wees er snel bij, want vol=vol. Scheidsrechters van BAS voetbal zullen de jury vormen.

’s Morgens is het eerst de beurt aan kinderen van 10 tot en met 15 jaar. Aanvang 10.30 uur. De verwachting is dat de jeugdzeskamp om 12.30 is afgelopen. Er is ruimte voor maximaal tien teams. Een team bestaat uit 8 personen, waaronder minimaal 1 meisje. Een persoon is aangewezen als captain. Voor je favoriete onderdeel mag je de joker inzetten.

’s Middags is het de beurt aan personen boven de zestien jaar. Aanvang 13.30. De prijsuitreiking is tussen 16.00 en 17.00 uur. Ook hier is ruimte voor tien teams. Ieder team bestaat weer uit 8 personen, waaronder minimaal 1 dame.

Wat gaat er gebeuren?
Bruggen bouwen, Waterballonnen gooien, Waterslingeren, Onderwater Memorie, en het spannende Finalespel.


Hoe aanmelden?
Aanmelden kan op twee manieren
via e-mail secretariaat@dorpsbelangen.net of
Postbus 2, 8256 ZG Biddinghuizen.

Wat wil de organisatie weten?
Hoe heet het team, en wie zijn de deelnemers. (Graag namen en leeftijden)
Wie is de captain? Een adres en een telefoonnummer en een e-mailadres.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2023 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat