Home

Agility For Fun tevreden over Koninginnedag

Agility For Fun tevreden over Koninginnedag Biddinghuizen - 5 mei 2004.  30 april was voor hondenschool Agility For Fun een mooie kans om Biddinghuizen kennis te laten maken met Doggy Dance. Voor de meeste inwoners een eerste kennismaking met deze tak van hondensport.

Doggy Dance is ontstaan uit gehoorzaamheidsoefeningen die worden uitgevoerd op muziek. Het Doggy Dancen is samen met je hond de dansvloer op, zo zou je deze training kunnen karakteriseren aldus hondentrainer Jaap Stilkenboom van Hondenschool Agility For Fun.Mede dankzij het mooie weer was men in grote getale aanwezig. De toeloop van het aantal toeschouwers naar de eerste demonstratie was boven verwachting voor de Hondenschool, dus de zenuwen gierden enigszins door de keel bij de baasjes.

Zo’n eerste optreden is wat moeilijk en ondanks een paar kleine “foutjes” bij de demonstraties, genoot het publiek toch van het schouwspel en werd menigeen enthousiast.Voor degene die onbekend waren met Doggy Dance was er voldoende gelegenheid om samen met hun hond de eerste beginselen van Doggy Dance aan te leren onder leiding van de instructeurs.Tevens waren er genoeg vragen vanuit de toeschouwers om wat uitgebreider over de hondesport van gedachten te wisselen.

Hondenschool Agility For Fun kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde middag.

5 juni
De demonstraties van Hondenschool Agility For Fun houden echter niet op bij koninginnedag want op 5 juni a.s. -40 jarig Biddinghuizen- laat de Hondenschool andere takken van hondensport zien, zoals behendigheid, flyball, Doggy Dance en gehoorzaamheid.

Jaap en Marina Stilkenboom -namens Hondenschool Agility For Fun- hopen u dan weer te zien!

Hondenschool Agility For Fun

Klik hier voor alle foto's
Klik hier voor alle foto's (Deel 2)

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat