Home

Koninginnedag geslaagd ondanks regen

Biddinghuizen - 1 mei 2003.  Koninginnedag 2003 kan de boeken in als een geslaagd evenement, ook al gooiden de weergoden 's middags nog roet in het eten.

Door de stromende regen was het niet meer verantwoord de Waterzeskamp te voltooien. Na twee onderdelen zag de organisatie zich genoodzaakt deze te stoppen. Ondanks deze tegenvaller werden de activiteiten rond Koninginnedag toch een groot succes.

Druk bezocht
Na het Koninginnenacht feest in de tent op het evenemententerrein aan De Dreef, welke door een recordaantal van 608 mensen werd bezocht, opende Koninginnedag zelf om 8.30 met de rondgang door het dorp. Veel kinderen en ouders hadden hun best gedaan om fietsen te versieren en de optocht bij te wonen.

Na het vlaghijsen op het Plein om 9.30 werd een rommelmarkt gehouden aan De Dreef. Ook hier was het aantal verkopers groter dan vorig jaar en ook hier biedt dit goede hoop voor volgende jaren.

Waterzeskamp
Centraal tijdens de Koninginnedag van dit jaar stonden de twee Waterzeskampen. 's Ochtends was deze voor kinderen en 's middags voor inwoners van 13 jaar en ouder. Net als 'in vroeger tijden' trok de zeskamp veel bekijks en was het evenemententerrein het centrum van het dorp.

Ondanks de regen, die vanaf half 3 begon te vallen, bleven veel mensen in de feesttent aanwezig, waar zangeres Anneke de mensen tussen 4 en 6 uur vermaakte met een optreden.

Volgend jaar weer
Met een dergelijke organisatie, waar veel vrijwilligers en bedrijven achter stonden, zal het ook volgend jaar een bruisend evenement worden.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat