Home

Tent te klein bij spetterend Koninginnefeest

Biddinghuizen - 30 april 2003.  De feesttent op het evenemententerrein aan De Dreef was bijna letterlijk te klein tijdens het Koninginnenacht feest dinsdagavond.

Frontline bleek een gouden greep en met 608 betalende bezoekers was het bovendien het best bezochte feest sinds het Millenniumfeest in Het Koetshuis drie jaar geleden.

Opbouw
Tegen 9 uur begon de formatie Frontline aan hun 3 uur durend optreden, waarbij de opbouw van de avond uitstekend was. Vanuit de klassieke nummers werd moeiteloos overgestapt naar nieuwe muziek, uitmondend in een mix van stevige nummers van Anouk tot het Wilhelmus en Hey Jude.

Volop vermaak
Om 0.15 uur was de avond ten einde en de uit de tent stromende bezoekers hadden zich zichtbaar vermaakt. De lange voorbereidingen en het vele werk van het Oranjecomité, ondersteund door tal van vrijwilligers, heeft zich dus nu al uitbetaald. Met de Waterzeskamp tijdens Koninginnedag nog voor de boeg lijkt het nu al het meest succesvolle dorpsevenement in jaren. Een evenement waar BHZ-Net als sponsor graag weer de naam aan verbindt.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat