Home

Winkeliers brengen Oranje aanbiedingen

Biddinghuizen - 13 april 2003.  Koninginnedag 2003 leeft duidelijk in Biddinghuizen. Kondigde het Comité vorige maand al de samenwerking aan met de Horeca. Deze week maakte ze bekend dat ook de winkeliers, middels diverse aanbiedingen, het Oranje Comité steunen.

“Het concept is eigenlijk heel simpel”, vertelt comité lid Eelse Bies. “Wat wij willen bereiken is dat koninginnedag, samen met de koninginnedag, weer gaat leven bij de mensen in Biddinghuizen.

Belangrijk is dus dat we zo veel mogelijk reclame maken in ons eigen dorp”. Naast reclame is echter ook een stuk financiële ondersteuning erg belangrijk voor het comité een combinatie werd dan ook gauw gevonden.
Bies: “We hebben alle winkeliers gevraagd om van 1 bepaald product een bepaald gedeelte van de opbrengst te schenken aan het Oranje Comité.Dit ondersteunen we door bij alle winkels posters op te hangen. Aangezien bijna alle inwoners van Biddinghuizen wekelijks een bezoek brengen aan ons winkelcentrum krijgen we, naast de opbrengst van de actie, ook veel reclame”.

Een van de voorbeelden die Eelse Bies noemt is de actie van snackbar Twins: “Bij Twins gaat van alle verkochte kroketten een bepaald gedeelte van de opbrengst naar het Oranje Comité.

Inschrijving zeskamp bijna vol
De inschrijving van de waterzeskamp loopt verder zeer goed. Inmiddels zijn er al 6 teams ingeschreven. Mensen die nog mee willen doen kunnen zich nog opgeven via de website van het oranje comité http://oranje.biddinghuizen.org. Tevens kunnen eventuele sponsoren of vrijwilligers zich op deze zelfde site aanmelden.

Oranjecomité Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat