Home

Geslaagde Koningsdag in Biddinghuizen

Geslaagde Koningsdag in Biddinghuizen Biddinghuizen - 28 april 2015.  Afgelopen maandag werd de 2de editie van koningsdag in Biddinghuizen gevierd. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de festiviteiten.

De ochtend begon om 9:00 uur met het volkslied gespeeld door Maris Sonoris. Op het plein werd samen met de burgemeester, de scouting en een delegatie van veteranen de verschillende vlaggen gehesen.

Na het vlaghijsen was het tijd om te starten met de versierde fietsen optocht. Na binnenkomst op het evenementen terrein bekeek de jury alle versierde fietsen en koos de drie mooiste fietsen uit. Zei kregen een prijsje voor hun versierde fiets, prijsje waren mogelijk gemaakt door Snackbar Twins.

Op de vrijmarkt door het winkel centrum was het een drukte van belang. De spulletjes werden weer voor leuke prijsjes voorzien van een nieuwe eigenaar. In de tent kon men genieten van een lekker bakje koffie, thee of flevosap met een oranje koek.

Voor de kinderen was er een springkussen en een skelterbaan.

In de middag was het dan tijd voor het eiergooi kampioenschap en de try-out levend tafelvoetbal. Ook de veteranen commissie Dronten was aanwezig met oa een stormbaan en informatie stands.Bij de stormbaan waren ook prijsje te winnen. De prijsjes werden mogelijk gemaakt door Albert Heijn Jan Schuurhuis. De prijswinnaars zijn geworden: 1e plaats voor Jesse Havelaar, 2e plaats voor Sander Commandeur, 3e plaats voor Elsa Leendertse.

Bij het kampioenschap eieren gooien waren prijzen te behalen in verschillende leeftijdscategorieën. Alle prijsjes hiervoor werden mogelijk gemaakt door de klusmarkt en de Kleine huis houd beurs. Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Bij het levende tafel voetbal werd er door verschillende teams hard gevoetbald en geprobeerd de eerste prijs te veroveren. Maar er kan natuurlijk maar 1 winnaar zijn. De winnaar is geworden team Real Madrid. Zij hebben een lekker taart in ontvangst genomen.De enorme strijdlust was geweldig om naar te kijken. Tussendoor kon men weer genieten van het traditionele eieren gooien en natuurlijk van de hapjes en de drankjes.

De zon zorgde op deze dag voor het gouden randje. "Dorpsgenoten, vrijwilligers en de vele sponsors die nog niet genoemd zijn bedankt voor deze fijn, gezellige dag!" namens het bestuur van Stichting de IJsvogel en Dorpsbelangen Biddinghuizen.

Alle gemaakte foto`s die op koningsdag gemaakt zijn kunt u binnenkort bekijken op de website http://www.ijsvogel.net en op de facebook pagina van de IJsvogel.

[fotoboek=2831]Foto's ochtend[/fotoboek]

Koningsdag 2015, we beleefden het samen!
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat