Home

Stamppottenbuffet

Stamppottenbuffet Biddinghuizen - 1 september 2014.  Op zaterdag 4 oktober zal Stichting de IJsvogel weer haar traditionele stamppottenbuffet organiseren. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom in het Koetshuis.

Vanaf 18.30 uur zal het buffet officieel geopend gaan worden.

Voor slechts € 12,00 kunt u genieten van de overheerlijke stamppotten van de catering van De Meerpaal. Tijdens het eten kunt u samen met uw dorpsgenoten genieten van gezellige muziek in een fantastische sfeer.

Opgeven kan tot uiterlijk 26 september op via info@ijsvogel.net

Heeft u geen mogelijkheid om dit via email te doen dan kunt u u tot 26 september opgeven in het Koetshuis. (Tijdens de normale openingstijden van het Koetshuis)

Als u zich opgeeft via info@ijsvogel.net krijgt u de instructies hoe verder te handelen en hoe u kunt betalen. Na ontvangst van betaling wordt dit bevestigd en is de reservering definitief.

"Wij hopen u deze avond te mogen ontvangen om samen te genieten van een heerlijke maaltijd en gezellige avond" aldus Stichting De IJsvogel.
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat