Home

Halve finale in bomvolle Sambatata

Halve finale in bomvolle Sambatata Biddinghuizen - 9 juli 2014.  De halve finale van het Nederlands elftal tegen Argentinië wordt uitgezonden in een bomvolle Sambatata. Dindsdagavond om 20.00 uur begon de kaartverkoop en binnen 68 tellen waren de kaarten aan de man. Aankomende woensdag kijken er daardoor vijfhonderd supporters naar de verrichtingen van Oranje.

De organisatie van het Biddinghuizer WK-stadion is al uiterst tevreden, maar hoopt op een verder vervolg. Te beginnen aankomende woensdag, eindigend aankomende zondag. "Dat zou de kers op de taart zijn. We zijn dik tevreden, maar een wereldtitel zou alles afmaken. Zo simpel is het."

Het evenement is ongekend populair. Vier jaar geleden gingen de kaarten voor de WK-finale in twee minuten over de toonbank, maar dat record is inmiddels al gesneuveld. Voor aankomende woensdag zijn ook de VIP-boxen al verkocht. "Die waren we vijf minuten na de wedstrijd tegen Costa Rica al kwijt. De oranjekoorts was nog nooit zo hoog."
 
Toch zit er ook nog een keerzijde aan de medaille. De verkoop van de kaarten verliep maandag niet vlekkeloos, waardoor de organisatie moest besluiten om het uit te stellen. "Dat is toch wel een kleine domper, want je hoopt alles goed te doen. Maar het is vooral vervelend voor de mensen die nu geen kaart hebben en dat eerder wel dachten", weet de organisatie.

Het Nederlands elftal speelt om 22.00 uur. Sambatata opent rond de klok van 21.00 uur de deuren.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat