Home

Oranje naar halve finale; dakdekker gezocht

Oranje naar halve finale; dakdekker gezocht Biddinghuizen - 6 juli 2014.  Negentig minuten voetbal, geen goals. Honderdtwintig minuten voetbal, geen goals. Strafschoppen brachten zaterdag de beslissing in het duel tussen Nederland en Costa Rica. De ingevallen doelman Tim Krul werd de held en zette daarmee het Biddinghuizer WK-stadion Sambatata op de kop.

Het is nu al een WK om nooit te vergeten. Spanje werd in de eerste wedstrijd met 1-5 verslagen, waarna Australië en Chili volgden. Vervolgens kroop Oranje tegen Mexico door het oog van de naald en zaterdag volgde Costa Rica. Nederland was verreweg de betere, creëerde genoeg kansen, maar scoren was het probleem.

Uiteindelijk bracht een penaltyserie de beslissing, een apotheose van jewelste. Na vier prima Nederlandse strafschoppen en twee puike reddingen van Krul, barstte Sambatata uit haar voegen. "Ongelofelijk. Waar gaat dit eindigen? Nu eerst maar eens een dakdekker bellen. Want het dak ligt er af", meldt de organisatie na afloop.


 
Kaartverkoop halve finale
Het feest was groot, de ontlading enorm. Maar woensdag wacht alweer de volgende horde, dan speelt Oranje tegen Argentinië. De kaartverkoop voor dat duel begint op maandag 7 juli om 20.00 uur, toegangsbewijzen zijn opnieuw te verkrijgen via http://www.voetbaloranje.nl. "Natuurlijk gaan wij weer uit van een volle bak. Het zal wel weer een stormloop worden."Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat