Home

Ook dit jaar weer een huttenfeest

Ook dit jaar weer een huttenfeest Biddinghuizen - 12 mei 2014.  Kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar kunnen op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 augustus op het terrein van scouting de Osbornegroep in Biddinghuizen weer meedoen met het Huttenfeest.

Vorig jaar heeft Stichting de IJsvogel het eerste huttenfeest van de gemeente Dronten georganiseerd. Samen met Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal en scouting de Osbornegroep werd er drie dagen hard gewerkt door de kinderen en werd er een prachtig huttendorp gebouwd.

Vanwege dit enorme succes wordt er ook dit jaar weer voor kinderen van 6-12 jaar een driedaags Huttenfeest georganiseerd in de zomervakantie.
Het huttenfeest
Kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar kunnen op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 augustus op het terrein van scouting de Osbornegroep in Biddinghuizen weer volop genieten van hout, spijkers, timmeren en zagen waardoor er weer de meest fantastische hutten zullen ontstaan.

De kosten per kind zijn € 7,50. Opgeven kan door een briefje met je naam, adres, geboortedatum, emailadres en telefoonnummer samen met het inschrijfgeld af te geven op Fruithof 34. Er is plaats voor maximaal 50 kinderen.

De inschrijving sluit op 30 mei.
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat