Home

Voorlopig programma rond Koningsdag 2014

Voorlopig programma rond Koningsdag 2014 Biddinghuizen - 31 maart 2014.  Op 26 april is het dan zo ver. De eerste Koningsdag in Biddinghuizen. Stichting de IJsvogel heeft het programma voor deze dagen in elkaar gezet.

Op de vrijdagavond verzorgt de superband Rio een feestavond in de feesttent. Op zaterdag wordt er gestart met het vlaggen hijsen en de fietsoptocht. Daarna kunt u in de tent terecht voor een lekker bakkie koffie of thee met oranjekoek.

Van 9.00 tot 13.00 uur kunnen de vele spullen weer van eigenaar wisselen op de vrijmarkt.

Rond het middaguur zullen de vrachtauto's van Flevotruckerstour weer toeterend door het dorp rijden.

Vanaf het middaguur wordt er gestart met de zeskamp. Na het grote succes van vorig jaar heeft de organisatie besloten dat dit toch zeker weer op de agenda moest komen. Elk team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers, verder minimaal 3 jongens/mannen en minimaal 3 meisjes/vrouwen. Gemengde teams dus met daarnaast een teamcaptain (van minimaal 18 jaar oud).

Voor de jeugdteams geldt een spelersleeftijd van 8 t/m 14 jaar oud. De volwassenenzeskamp is voor iedereen vanaf 15 jaar.

Teams kunnen zich inschrijven via koningsdag@ijsvogel.net. Wees er snel bij, want vol is vol.

Als afsluiting van de feestweek zal er op zondag weer een interreligieuze bijeenkomst zijn met het thema: Op de golven van het leven.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat