Home

Bericht van Sinterklaas

Bericht van Sinterklaas Biddinghuizen - 6 november 2013.  Ook dit jaar ontving de redactie van BHZ-Net een brief van Sinterklaas, bestemd voor de kinderen van Biddinghuizen. Hieronder de brief.

Spanje, november 2013

Lieve kinderen van Biddinghuizen,

Hebben jullie ook al zin in het Sinterklaasfeest? Nou, ik ook hoor. Wij zijn net vertrokken met de boot uit Spanje en varen nu richting Nederland. Het is een hele lange reis en als alles goed gaat, komen we op 16 november aan in Biddinghuizen.

Ik heb dit jaar een heleboel Pieten meegenomen en ze zijn al druk bezig met cadeautjes inpakken, surprises en gedichtjes maken en pepernoten bakken.

De mensen van Stichting de IJsvogel hebben mij gevraagd of ik dit jaar om 16.00 uur wil aankomen. Dat wil ik wel hoor. Dan heb ik alle tijd om vanuit Groningen naar Biddinghuizen te varen.

Ik zal jullie een klein geheimpje vertellen: De Pieten zijn al weken bezig met het oefenen voor een optreden. Ze hebben bedacht dat het wel leuk zou zijn om voor jullie iets te doen. Jullie maken altijd zoveel leuke dansjes, toneelstukjes en liedjes voor ons, daarom vonden een paar Pieten dat het tijd was om wat terug te doen. Ik weet niet wat het is , maar hoor wel steeds rare klopgeluiden onder uit de boot. Zijn jullie ook al nieuwsgierig?

Volgende week stuur ik weer een brief. Dan ga ik jullie vertellen wat we allemaal beleefd hebben.

Willen jullie iets leuks of belangrijks vertellen, zeg dan tegen papa of mama dat ze dit kunnen sturen naar: sinterklaas@ijsvogel.net.
Tot gauw,
Sinterklaas en de Pieten.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat