Home

50 jaar en musical: Feest in de Meerpaal

50 jaar en musical: Feest in de Meerpaal Biddinghuizen - 30 oktober 2013.  Als echte afsluiter voor alle jubileumfeesten die er zijn geweest in de gemeente Dronten (50 jaar Biddinghuizen, 50 jaar Swifterbant en 40 jaar gemeente Dronten) zal er, na de laatste voorstelling van Musical Morgenland, een groot feest worden gehouden in de grote hal van De Meerpaal.

Het feest wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting "Dronten 50 jaar jong".

De polderband "Blue Train" (www.bandbluetrain.nl) staat deze avond garant voor een spetterend feest en een heleboel plezier. Tijdens het optreden van de 9 koppige band "Blue Train" kunt u volop gaan feesten op de bekende en betere nummers van de laatste tientallen jaren.

Gratis
De toegangskaarten voor dit feest zijn gratis en kunnen, door iedereen, vanaf nu afgehaald worden aan de kassa van De Meerpaal (maximaal 4 per persoon). De mensen die de musicalvoorstelling van zaterdagavond bijwonen, hebben sowieso toegang en hoeven geen kaarten op te halen.

Musical Morgenland / Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat