Home

Uitslag van de fotowedstrijd van de maand augustus

Uitslag van de fotowedstrijd van de maand augustus Biddinghuizen - 20 september 2013.  De winnende foto van de maand augustus is ingestuurd door de heer Joop Groot Nuelend uit Vorden. Deze foto is gemaakt in het prille begin van het ontstaan van Biddinghuizen.

De heer Joop Groot Nuelend schreef de volgende tekst bij zijn foto:

Ik heb in Biddinghuizen gewoond en gewerkt in de jaren 1964-65,waarbij we eerst het riet hebben weg gebrand en toen een Romneyloods hebben geplaatst.

Ik heb daar gewerkt als monteur om alles wat een motor had aan de praat te houden, het was de firma Kamphuis, waar we door de week ook woonden in een houten huisje. Deze stond tegenover de werkplaats.
Heeft u ook een mooie foto van Biddinghuizen van toen of nu en wilt u graag meedoen aan de fotowedstrijd? Mail uw foto dan naar: fotowedstrijd@50jaarbiddinghuizen.nl.

En vergeet u niet op de te geven voor de reünie. Op http://www.50jaarbiddinghuizen.nl kunt u zich opgeven voor de reünie. Wellicht treft u daar nog meer (oud)dorpsgenoten om herinneringen op te halen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat