Home

12 oktober reünie Biddinghuizen

12 oktober reünie Biddinghuizen Biddinghuizen - 9 september 2013.  Op donderdag 10 oktober 2013 om kwart voor drie is het 50 jaar geleden dat het gezin van jachtopziener J. Heymink op De Voor 6 is komen wonen. De andere 97 woningen, een lagere school en zes winkels waren in aanbouw. Biddinghuizen was bewoond.

Van woensdag 9 oktober tot en met zondag 13 oktober worden er vele feestelijke activiteiten in het dorp georganiseerd. Een van de festiviteiten is de reünie op zaterdag 12 oktober in de feesttent. Iedereen die in Biddinghuizen woont of in de afgelopen 50 jaren in het Biddinghuizen heeft gewoond is van harte welkom op deze reünie. Het programma is als volgt:

 • 14.00 uur: Inloop met koffie en thee
 • 14.30 uur: Welkom
 • 15.00 uur: De heer Tietema haalt herinneringen op.
  De heer Tietema heeft een autobiografie geschreven. Hij zal een passage uit de autobiografie voordragen.
 • 15.30 uur: Herinneringen ophalen en de toekomst bewonderen.
  Het is mogelijk om een rondleiding te volgen door het Educatief centrum, er zijn verscheidene tentoonstellingen van kunstenaars uit het dorp in het kunstatelier, een tentoonstelling over Lely in de cultuurbank en een expositie van oude tractoren en werktuigen. Ook kunt u gezellig een drankje drinken in de tent en herinneringen ophalen met (oud-) dorpsgenoten.
 • 17.30 uur: Een optreden van het koor van de musical ‘Morgenland’.
  Deze musical gaat op 5 november 2013 in première.
 • 18.00 uur: De reünie wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.


Na de maaltijd zal een groot tentfeest zijn met de band The Originals. Mocht u nog niet met iedereen gesproken hebben dan is tijdens het feest nog voldoende gelegenheid.

Op www.50jaarbiddinghuizen.nl kunt u zich opgeven voor deze reünie. In de komende weken zal er meer informatie op deze website en in de overige Biddinghuizense media verschijnen.

Meld u aan en geef het door aan al uw familie, vrienden en bekenden die een band hebben met Biddinghuizen.

Samen krijgen we de tent vol en vieren we ons jubilieum!

Biddinghuizen, we vieren samen.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat