Home

Kofferbakmarkt en tentoonstelling van oude tractoren

Biddinghuizen - 27 mei 2013.  Op zaterdag 8 juni vindt op het evenemententerrein een kofferbakmarkt en een tentoonstelling van oude tractoren plaats. Deze evenementen zijn gelijktijdig met de braderie. Dit belooft een feestelijke dag te worden in het centrum van Biddinghuizen.

Kofferbakmarkt
Staat uw zolder voor spullen en bent u toe aan een grote opruiming? Dan is de aanstaande kofferbakmarkt een uitgelezen mogelijkheid. Op de kofferbakmarkt is het mogelijk om vanuit uw kofferbak spullen te verkopen.

De toegang en deelname aan deze kofferbakmarkt is gratis. Maar deelnemende auto’s moeten zich aanmelden en daarbij geldt vol = vol! U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen met uw naam en type auto naar info@50jaarbiddinghuizen.nl. Vervolgens ontvangt u een bevestiging.

Tentoonstelling van oude tractoren
Naast de kofferbakmarkt zal er op het evenemententerrein een tentoonstelling van oude tractoren plaatsvinden. Vanuit de hele omgeving komen er tractoren naar Biddinghuizen. Bent u ook in het bezit van een oude trekker en wilt u graag deelnemen aan deze tentoonstelling, dan is dit uw kans. Stuur een mailtje naar pteriele@ijsvogel.net. Ook hier geldt het principe vol = vol.

De organisatie kijkt uit naar een bruisende dag in het centrum van Biddinghuizen.

Biddinghuizen, we vieren samen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat