Home

25 mei opening van de Interactieve Kunstroute

25 mei opening van de  Interactieve Kunstroute Biddinghuizen - 21 mei 2013.  Op zaterdag 25 mei 2013 om 10.00 uur wordt de Kunstroute van Biddinghuizen geopend door burgemeester de Jonge in het Koetshuis. In het kader van het 50 jarig bestaan is er een beelden route van ongeveer 4 km door Biddinghuizen gemaakt.

Vervolgens zal er een rondgang met wagens, getrokken door paarden langs de kunstwerken plaats vinden. Marianne Alting-Brooijmans zal bij de kunstwerken een uitleg geven. Maris Sonores zal de opening muzikaal begeleiden. Na de opening is er een korte route die goed te wandelen is en eindigt bij de Voorhof waar u uw lot kunt besteden tijdens de gezellige Voorhofdagen.

Op verschillende plekken in het dorp staan beelden, ieder van ons zal er regelmatig langskomen. Maar wat is het verhaal achter deze beelden? Marianne Alting-Brooijmans heeft van elk beeld een beschrijving gemaakt . De volledige route en de beschrijvingen van de beelden zijn te zien op de website http://kunstroutebiddinghuizen.bhznet.nl.

Bij de kunstwerken staat een paaltje met een QR-code welke u kunt lezen met een smartphone of tablet.

Wilt u meerijden met een aanspanning tijdens deze opening? Dan kunt u zich opgeven door een mailtje te sturen naar info@50jaarbiddinghuizen.nl of door u aan te melden bij Joke Harms in het Koetshuis.

Wilt u de route liever een keer lopen op een tijdstip dat u beter uitkomt of wilt u een leuke wandeling door het dorp maken, dan kunt u de beschrijving ophalen bij boekhuis v.d.Walle of bij Bodrum.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat