Home

26 Maart start kaartverkoop Jubileumconcert 50 jaar Biddinghuizen

26 Maart start kaartverkoop Jubileumconcert 50 jaar Biddinghuizen Biddinghuizen - 24 maart 2013.  Op vrijdag 12 april a.s. zal in kerk- en zalencentrum De Voorhof het “Jubileumconcert 50 jaar Biddinghuizen” gehouden worden. De avond zal om 19.30 uur beginnen, om 19.00 uur gaat de kerkzaal open.

Kaarten voor deze avond kosten € 2,50 (op vertoon in de pauze incl. koffie / thee) en zijn vanaf dinsdag 26 maart te koop bij Boekenhuys v/d Walle, tijdens openingstijden in De Voorhof en op de avond zelf aan de kerkzaal.

Aan dit concert werken mee: muziekvereniging Maris Sonores, vrouwenkoor De Paradijsvogels, kinderkoor Jong Leven, r.k. koor Belcanto, piratenkoor De Blauwbaarden en Chr.gemengd koor Zon en Zegen.

Deze verenigingen vormen het muzikale hart van Biddinghuizen en zij zullen gezamenlijk de avond openen met een jubileumlied.

Carla Gielen zal deze avond de ladyspeaker zijn.
Het belooft een feestelijke, gevarieerde avond te worden, waarin ook ruimte is voor samenzang.

De entree van De Voorhof is deze avond alleen bereikbaar via de ingang aan de kant van het parkeerterrein. Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een “eenrichtingsverkeer” zodat de doorloop makkelijker is.

De Voorhofcommissie heeft de kerkzaal belangeloos beschikbaar gesteld, waar de organisatie erg dankbaar voor is.

Feest en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat