Home

Fotowedstrijd 50 jaar Biddinghuizen

Biddinghuizen - 28 januari 2013.  De werkgroep 50 jaar Biddinghuizen organiseert een fotowedstrijd. Het doel van de fotowedstrijd is om een foto te maken dat jouw gevoel bij Biddinghuizen weergeeft. Dit kan zijn de ruimte, het groen, de saamhorigheid, het wij gevoel, samen doen, een bijzonder plekje of bijzondere gebeurtenissen.

Bij het maken van deze foto moeten de volgende criteria in acht genomen worden:
  • De foto moet zijn gemaakt op het grondgebied van Biddinghuizen.
  • De foto moet betrekking hebben op Biddinghuizen of het 50 jarig bestaan van Biddinghuizen.
  • De foto moet worden gemaakt in kleur of zwart-wit.


U kunt op elke willekeurig moment u foto insturen naar fotowedstrijd@50jaarbiddinghuizen.nl. Daarnaast is het mogelijk om de foto in te leveren bij Klamer fietsen. Enkel foto’s met het formaat 10 x 15 cm of 13 x 18 cm mogen worden ingeleverd.

Elke maand wordt er door de deskundig jury een winnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een smakelijke prijs, namelijk een wokarrangement voor 2 personen bij Jade City.

Naast een maandelijkse prijs wordt er ook per half jaar een overall winnaar bekend gemaakt. Alle inzendingen dingen mee naar deze prijs. De winnaar van de eerste helft van jaar (de maanden januari tot en met juni) ontvangt 2 kaartjes voor Lowlands. Dit festival vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus op het evenemententerrein. Deze winnaar wordt op 15 juli 2013 bekend gemaakt.

De prijs voor de tweede helft van het jaar (juli tot en met december) is nog een verrassing. Kijk voor het totale wedstrijdreglement op http://www.50jaarbiddinghuizen.nl

Dus pak je camera en je leg je gevoel bij Biddinghuizen vast!

Biddinghuizen, we vieren samen!


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat