Home

Bewoners met groene vingers gezocht

Bewoners met groene vingers gezocht Biddinghuizen - 20 januari 2013.  Bij het binnenrijden van ons dorp ligt een verhoogd talud met daarin verwerkt ons dorpslogo, de IJsvogel. Aankomend voorjaar zullen er nieuwe plantjes in worden geplant, aangeboden door de gemeente Dronten, om het talud weer prachtige kleuren te geven en zal het weer de blikvanger van ons dorp worden.

Helaas is er door de bezuinigingen bij de gemeente Dronten geen personeel van de groendienst beschikbaar om het inplanten en het onderhoud van het talud uit te voeren.

Daarom is Dorpsbelangen Biddinghuizen op zoek naar vrijwilligers met groene vingers die het leuk vinden om in het voorjaar deze plantjes te planten. En het zou prachtig zijn als deze vrijwilligers ook het onkruidvrij houden van het talud tijdens het groeiseizoen onder hun hoede willen nemen. Het is geen tijdrovend klusje en als het door een klein groepje vrijwilligers wordt gedaan kan het ook nog gezellig zijn.

Op deze manier blijft het bijzondere aangezicht van ons dorp behouden en laten we zien dat ons dorpsmotto op alle gebieden inzetbaar is.

Voor meer informatie of opgave kunt u mailen naar secretariaat@dorpsbelangen.netDorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat