Home

Kerstmarkt in Biddinghuizen

Kerstmarkt in Biddinghuizen Biddinghuizen - 26 november 2012.  Door het plaatsen van een tweetal prachtige kerstbomen op 8 december in het winkelcentrum zal Biddinghuizen zich voorbereiden op de naderende kerst.

Een ieder die mee wil helpen met het opzetten en versieren van de kerstbomen is vanaf 8.00 uur welkom bij het winkelcentrum.

Kerstmarkt
Om helemaal in kerstsfeer te komen wordt er op vrijdag 14 december een kerstmarkt gehouden, van 16.00 tot 21.00 uur op het Plein en vanaf 15.00 uur in kerkcentrum De Voorhof.

De organisatie is in handen van Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen in samenwerking met de Passage en braderie-organisator Apeldoorn2000.

Vele professionele kraamhouders zullen op de kerstmarkt staan. Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze kerstmarkt via info@ijsvogel.net en betalen €20,- voor het huren van een kraam. De kraamhuur dient op de kerstmarkt contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000.

Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden en betalen €35,- voor een kraam. .

Diverse verenigingen zullen zich presenteren. Bijvoorbeeld de World Servants, die aandacht zullen vragen voor hun projectbezoeken aan Afrikaanse en Zuid Amerikaanse landen in 2013.

Sfeer
Het belooft een hele sfeervolle kerstmarkt te worden. Piratenkoor de Blauwbaarden, zangvereniging de Paradijsvogels en ons eigen fanfarekorps Maris Sonores zullen bijvoorbeeld voor prachtige optredens zorgen. Ook door leerlingen van het CKV zullen enige optredens verzorgd worden. Bovendien zal toneelvereniging Altobi oude tijden laten herleven. Graag ziet de organisatie ook ander muzikaal talent op de kerstmarkt in de vorm van straatmuzikanten.

Natuurlijk is er weer glühwein en warme chocolademelk beschikbaar die midden op het Plein vanuit de skihut door het bestuur van dorpsbelangen geschonken zal worden.

De Passage
Ook de dames van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging de Passage laten zich inspireren door het verleden. Vanaf 15.00 uur organiseren zij in de Voorhof een kerstmarkt zoals in grootmoeders tijd. Geheel in stijl verkopen zij zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan jam, taarten, wijn maar ook kerststukjes, sokken en sjaals. Er is een verloting en men kan meedoen aan leuke spelletjes. Een gedeelte van de opbrengst wordt aan een goed doel geschonken.

Sneeuw
Mogelijk zal de kerstmarkt door sneeuwval extra sfeervol zijn. In ieder geval is er de mogelijkheid om als sneeuwpop of zittend in de arrenslee op de foto te gaan.

Gezellig met elkaar naar de kerstmarkt, gewoon in Biddinghuizen.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat