Home

Kerstmarkt op Het Plein en in De Voorhof

Kerstmarkt op Het Plein en in De Voorhof Biddinghuizen - 8 november 2012.  Ook dit jaar organiseert Dorpsbelangen / Stichting De IJsvogel in samenwerking met “de Passage” een grote kerstmarkt in Biddinghuizen. De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 14 december van 16.00 tot 21.00 uur.

Dit jaar wordt de kerstmarkt voor het eerst centraal op Het Plein gehouden. De Passage houdt haar kerstmarkt van 15.00 tot 21.00 uur in de Voorhof.

De glühwein, warme chocolademelk en hopelijk sneeuw zullen natuurlijk niet ontbreken, evenals de muzikale bijdrage van diverse groepen en solisten.

Graag ziet de organisatie ook ander muzikaal talent op de kerstmarkt in de vorm van straatmuzikanten.

De toneelvereniging Altobi zal met haar optreden wederom voor extra kerstsfeer zorgen.De kerstmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met “Apeldoorn2000”. Vele professionele kraamhouders hebben zich al ingeschreven. Scholen en verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze kerstmarkt via info@ijsvogel.net en betalen €20,- voor het huren van een kraam. De kraamhuur dient op de kerstmarkt contant voldaan te worden aan de mensen van Apeldoorn2000.

Hobbyisten kunnen zich via info@apeldoorn2000.nl aanmelden en betalen €35,- voor een kraam.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat