Home

Groen licht voor Chrasnapolski!

Groen licht voor Chrasnapolski! Biddinghuizen - 7 juni 2012.  Er komt definitief een voetbalstadion in Biddinghuizen rond het EK Voetbal. Het bier was er al, de vlaggetjes hingen en de schermen waren geplaatst. Toch was er donderdag onduidelijkheid over het doorgaan van het evenement, maar er is aan het eind van de middag groen licht gegeven. Biddinghuizen krijgt opnieuw zijn eigen voetbalstadion!

Maatregelen
Na metingen bleek donderdagmorgen dat de omgebouwde schuur zich bevond op vervuilde grond. “Wij schrokken hier enorm van, maar zijn gelijk tot actie over gegaan. Met als resultaat dat het evenement toch door kan gaan”, zegt de organisatie. Een second opinion van de organisatie bleek uiteindelijk voldoende om de schuur toch vrij te geven. “We moeten wel wat kleine voorzorgsmaatregelen nemen, maar dat is zo geregeld. Alle vijfhonderd supporters kunnen met een gerust hart naar het Chrasnapolski komen.”

Aanstaande zaterdag is de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK uiteraard te zien in het Chrasnapolski. De wedstrijd begint om 18.00 uur, het Chrasnapolski zelf gaat om 17.00 uur open voor publiek.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat