Home

Vrijwilligers gevraagd voor opbouwen en afbreken feesttent

Vrijwilligers gevraagd voor opbouwen en afbreken  feesttent Biddinghuizen - 19 april 2012.  Met Koninginnedag zullen er weer vele activiteiten georganiseerd worden in Biddinghuizen, met o.a. een Koninginnenacht en diverse spelletjes voor jonge en iets minder jonge inwoners van het dorp.

Voor de opbouw en het afbreken van deze tent, doet Stichting De IJsvogel graag weer een beroep op u om als vrijwilliger te komen helpen. Voor koffie en thee met wat lekkers erbij wordt weer gezorgd.

Er wordt vooral een beroep gedaan op jonge sterke mensen, die de ervaren senioren willen assisteren, zodat het voor deze, vaak al mensen op leeftijd, ook goed vol te houden is.

Vele handen maken licht werk, als iedereen even meehelpt, is het in een paar uurtjes gepiept, en kan er weer veel plezier beleefd worden op en rond Koninginnedag.

De tent zal opgebouwd worden op woensdagmorgen 25 april om 9.00 uur en het afbreken zal gebeuren op woensdagmorgen 2 mei om 8.30 uur.

Meld je aan als helpende hand bij Stichting De IJsvogel via info@ijsvogel.net of rechtsteeks bij Anton Mangnus, Coördinator tentopbouwen/tentafbreken via anton.mangnus@solcon.nl of 06-22342094.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat