Home

Dvd 50 jaar Biddinghuizen

Biddinghuizen - 10 oktober 2011.  Op 10 oktober 2013 herdenkt en viert Biddinghuizen het feit, dat het dorp 50 jaar bestaat. In 2013 zullen daarom in het dorp diverse festiviteiten naar aanleiding van dit feit plaatsvinden.

De Algemene Vereniging van Dorpsbelangen heeft in dit kader een werkgroep ’50 Jaar Biddinghuizen’, in het leven geroepen, die alle activiteiten aangaande het 50-jarig bestaan begeleidt, coördineert en uitvoert.

Ter gelegenheid van 50 Jaar Biddinghuizen zal een werkgroep van de Senioren Computerclub Biddinghuizen de jubileum dvd 'Dvd 50 jaar Biddinghuizen' onder auspiciën van Dorpsbelangen gaan uitbrengen, die aan de Biddinghuizer bevolking aangeboden zal worden.

Daarom het volgende verzoek aan alle inwoners/oud-inwoners van Biddinghuizen.

Heeft u materiaal, die voor het maken van de Jubileum DVD van nut kan zijn? Te denken valt aan : 8 mm films, dia’s, video’s, krantenknipsels etc.

Zo ja, neem dan contact met één van de onderstaande adressen op. De organisatie wil het graag inzien en zo nodig gebruiken. Het geleende materiaal krijgt u absoluut binnen twee weken retour.

Werkgroep: 'Dvd 50 jaar Biddinghuizen'.

Jurrien Alting 0321-331464 mariannejurrien@online.nl

Simon van de Berg 3321-331997 simonvdberg@solcon.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat