Home

Laatste oproep ATB Challenge

Biddinghuizen - 13 september 2011.  Aanstaande zaterdag, 17 september, gaat het dan gebeuren, de eerste Klamer ATB Challenge.

De voorbereidingen nemen serieuze vormen aan en een deel van het parcours is zo goed als klaar. Het belooft een leuk evenement te worden voor een ieder de graag op de fiets zit!

Inschrijven kan nog steeds, en wel tot zaterdag 12.00uur. Een groot aantal leden van de verschillende clubs heeft zich aangemeld maar we hebben nog ruimte voldoende om ook individuele fietsers te laten meedoen!

Iedereen (v.a. 18jr) met een mountainbike kan meedoen. Natuurlijk zit er een wedstrijdelement in maar het belangrijkste is dat men plezier beleeft aan deze challenge.

Dus een ieder die graag fietst of iemand kent die mountainbiken leuk vindt, meld je aan!!
Hoe meer deelnemers, hoe leuker het evenement!

Deelname is geheel kosteloos en voor iedere deelnemer ligt er iets leuks klaar. Inschrijven kan door naam, adres, telefoonnummer en leeftijd door te geven via challenge@klamerfietsen.nl

De Route
De ATB Challenge is een initiatief van KLAMER Fietsen en Stichting De IJsvogel. Tijdens deze spectaculaire Challenge zal er een 2 kilometer lang ATB parcours uitgezet worden wat door de fietsers afgelegd wordt. Dit parcours zal volledig voorzien worden van markeringslint. Dit lint dient ervoor om te zorgen dat de toeschouwers zich niet per ongeluk op het fietsparcours kunnen begeven waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. In het parcours zijn diverse hindernissen opgenomen die door de fietsers overwonnen moeten worden. Vanaf zaterdagmorgen 09:00 uur zal het parcours uitgezet worden door middel van het aanbrengen van de markeringslinten. Vanaf 12:30 uur zullen de fietsers toegelaten worden op het parcours. De ATB Challenge zal zaterdagmiddag starten om 13:30 vanaf het evenementen terrein en de finale zal omstreeks 16:30 afgelopen zijn.
Op de belangrijkste oversteekplaatsen staan verkeerbegeleiders om alles in goede banen te leiden.

Na afloop van het evenement worden alle hindernissen van het ATB parcours weggehaald inclusief alle markeringslinten.

De organisatie wil aan alle bewoners langs het parcours en de toeschouwers vragen goed op te letten zodat de veiligheid van uzelf en de fietsers niet in gevaar komt. Tevens vragen we begrip voor de overlast die mogelijk door het evenement veroorzaakt kan worden.


De route zal zijn als volgt : Evenementen terrein – Dreef – Rotonde Bremerbergweg – Paardeweide – Rotonde Bremerbergweg – Dreef – Evenementen terreinBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat