Home

Super kindermiddag in tent

Super kindermiddag in tent Biddinghuizen - 24 september 2009.  Woensdagmiddag 23 september werd er door Dorpsbelangen/Stichting De IJsvogel Biddinghuizen een actieve en gezellige middag voor alle kinderen georganiseerd.

In de feesttent stond een springkussen en een dansmat en konden de kinderen meedoen aan een spelletjescirquit. Ook werden er allerlei kalebassen versierd; veel kinderen gingen met heuse kunstwerken naar huis!Dankzij de inzet van diverse vrijwilligers werd het voor de ruim 200 kinderen een gezellige, creatieve en actieve middag. Iedereen kon meedoen aan wat hij/zij leuk vond; niets moest en er kon veel.Voor alle kinderen was er drinken en een snoepje en uiteindelijk kon de tent om 17.00 uur weer afgesloten worden: klaar voor de volgende activiteiten in deze feestweek!Vrijdagavond feest met de superband Giga en zaterdag het stamppottenbuffet met aansluitend dansavond op muziek van het orkest Bigband Kampen. Zondag wordt de feestweek afgesloten met de interreligieuze ontmoeting.

Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat