Home

Kinderspelen met Koninginnedag!

Biddinghuizen - 25 maart 2009.  Is het niet geweldig om op Koninginnedag uw kinderen allemaal spelletjes te laten doen en als ze hun kaart vol hebben een ijsje laten halen.

Stichting De IJsvogel organiseert nu het huttenbouwen en stoepkrijten voor de kinderen. De organisatie denkt dat dit eigenlijk meer spelletjes moeten zijn.

“Vroeger moesten de kinderen vele spelletjes doen om een ijsje te verdienen: zaklopen, fietsen en met een ei op een lepel een parcours afleggen. Het was altijd gezellig druk op het evenemententerrein, en dat kan volgens ons weer terug” aldus een van de organisatoren.

Het klinkt allemaal geweldig, maar hiervoor zijn wel vrijwilligers nodig. Zonder vrijwilligers blijft het bij stoepkrijten en huttenbouwen. Voelt u zich geroepen om Koninginnedag nog leuker te maken en heeft u op 30 april tussen 12.00 en ongeveer 15:00 tijd? Meld u zich aan bij Stichting De IJsvogel info@ijsvogel.net of bij een van de bestuursleden.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat