Home

Thema interreligieuze ontmoeting: Een nieuw begin

Thema interreligieuze ontmoeting: Een nieuw begin Biddinghuizen - 22 augustus 2008.  Ter afsluiting van de najaarsfeestweek zal er op zondagmiddag 28 september weer een interreligieuze ontmoeting plaatsvinden in de feesttent op het evenemententerrein. Aanvang: 15.00 uur. Het thema voor deze bijeenkomst zal zijn: Een nieuw begin.

Evenals vorig jaar wordt de interreligieuze ontmoeting georganiseerd door Dorpsbelangen Biddinghuizen, de Turks-Islamitische vereniging, RK-Bonifaticiusparochie, de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Flevoland en de Protestantse Gemeente Biddinghuizen.

De voorgangers van de geloofsgemeenschappen zullen elk op hun eigen manier ingaan op het thema. Muzikale medewerking wordt ondermeer verleend door de kinderen van de koren ‘Jong Leven’ en het RK kinderkoor, Hans Aantjes, Martine Dubois, koperblazers van Maris Sonores en de Turkse jongerengroep.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd deze interreligieuze ontmoeting bij te wonen op zondagmiddag 28 september om 15.00 uur. Na afloop van de bijeenkomst is er weer gelegenheid tot koffiedrinken en napraten in de tent.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat