Home

Koninginneweek geslaagd

Biddinghuizen - 6 mei 2008.  Afgelopen week werden er in Biddinghuizen diverse activiteiten georganiseerd rondom Koninginnedag. Nadat er op maandagochtend met vele vrijwilligers de tent opgezet was, werd er op dinsdagavond het Brandsma Koninginnenach gevierd.

Ondanks dat er minder mensen waren dan vorig jaar, was de sfeer prima. De band Bar-B-Q zorgde voor de muziek. De bezoekers zorgden voor de rest.

Gelukkig was het op 30 april mooi weer, zodat er onder begeleiding van Maris Sonoris met de versierde fietsen door het dorp kon worden gegaan.

De burgemeester vertrok na het vlaghijsen en het zingen van het Wilhelmus naar Dronten in een Ferrari. Deze Ferrari was onderdeel van de Ferrari Experience. De hele dag door hebben mensen een ritje gemaakt in een van de twee rode bolides.

De kinderen hebben zich ’s middags vermaakt met het stoepkrijten en/of het huttenbouwen waarna ze daarna bij Twins een ijsje konden halen.
Een verslag van het Verbeek Eier Gooi Kampioenschap is al eerder geplaatst, maar wat een mooi nieuw Biddinghuizens Record: 51,10 meter gegooid door Ben Klaassen en Alfred van Luenen.De week werd afgesloten met op 30 april een Bruine Kroeg avond en op zaterdagavond 3 mei een Hollandse avond. Beide avonden zijn goed bezocht en rustig verlopen. De sfeer was goed, en het einde van de avond om 01.00 kwam volgens vele bezoekers veel te vroeg.

Aan alles komt een eind, de organisatie blikt terug op een mooie week. Zij maken zich op voor het komende EK dat eraan komt. Samen met BAS Voetbal zal dit weer georganiseerd worden. Op 14 juni is er een dorpsfeest in Het Koetshuis, schrijft u het alvast in de agenda.

Dorpsbelangen Biddinghuizen wil via deze weg alle sponsors en vele vrijwilligers weer bedanken voor het neerzetten van een geslaagde week!! Want: Biddinghuizen: We doen het samen!!

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat