Home

Wandelpad Feestavond

Wandelpad Feestavond Biddinghuizen - 6 september 2007.  Op zaterdag 29 september tijdens de najaarsfeestweek organiseert Stichting de IJsvogel een stamppottenbuffet (aanvang 18:00 uur) met aansluitend een feestavond. Dit belooft net zoals vorig jaar weer een gezellig feest te worden waarbij het dorpsgevoel weer merkbaar zal zijn.

Hetzelfde dorpsgevoel was ook aanwezig toen er met vele vrijwilligers gewerkt werd aan de realisatie van het wandelpad.

De stichting Bouwen aan Biddinghuizen wil alle vrijwilligers die meegeholpen hebben aan de realisatie van het wandelpad uitnodigen om voor een gereduceerd tarief deel te nemen aan dit stamppottenbuffet met aansluitend de feestavond.

De reguliere prijs voor het stamppottenbuffet met aansluitend de feestavond is € 15, voor de vrijwilligers die meegeholpen hebben aan de realisatie van het wandelpad is dit slechts € 5,=.

Voor dit bedrag krijgt men een stamppottenbuffet (meerdere soorten stamppot), een bierpul (welke men mag houden) en 2 consumptiemuntjes.

Deze actie is ALLEEN geldig op de 2 speciale voorverkoopavonden, niet op de feestavond bij de ingang van de feesttent.

Op maandag 24 september en woensdag 26 september van 19:00 tot 21:00 uur zijn de kaarten te koop voor de wandelpad vrijwilligers bij M&M store (de videotheek) in Biddinghuizen.

Indien men niet aan de feestavond wil deelnemen kan men na het stamppottenbuffet de feesttent verlaten tussen 20:00 en 20:30.

Bij het verlaten van de feesttent krijgt men tegen inlevering van het polsbandje €5,= retour.

Iedereen die meegeholpen heeft aan de realisatie van het wandelpad wordt dan ook opgeroepen om naar het stamppottenbuffet te komen, spreek de andere vrijwilligers nog eens over de leuke tijd van de aanleg van het wandelpad en ook over hoeveel plezier er momenteel aan het wandelpad beleefd wordt.

Biddinghuizen, we doen het samen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen
Stichting de IJsvogel
Stichting Bouwen aan Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat