Home

Nieuwsbrief Stichting de IJsvogel

Nieuwsbrief Stichting de IJsvogel Biddinghuizen - 4 januari 2021.  Stichting de IJsvogel gaat dit jaar starten met het uitbrengen van een nieuwsbrief met de naam Het IJsvogeltje. Op 5 januari wordt de eerste editie naar alle actieve vrijwilligers gestuurd.

In de nieuwsbrief kunt u lezen over diverse weetjes, agenda items, een kijkje achter de schermen, interviews met vrijwilligers en andere Biddinghuizer wetenswaardigheden.

Bent u nog geen vrijwilliger, maar wilt u de nieuwsbrief wel ontvangen? Dat kan door een mailtje te sturen naar ijsvogeltje@ijsvogel.net of door het formulier op de website in te vullen: http://www.ijsvogel.net/.

Stichting De IJsvogel meldt verder: "Het bestuur en de vrijwilligers van Stichting de IJsvogel wenst iedereen een goed, gelukkig maar bovenal gezond nieuwjaar. We hopen oprecht dat we elkaar in 2021 weer persoonlijk kunnen ontmoeten en mooie evenementen kunnen realiseren."

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat