Home

Avondvierdaagse van 4-7 juni

Avondvierdaagse van 4-7 juni Biddinghuizen - 10 mei 2019.  De avond4daagse van Biddinghuizen staat dit jaar gepland van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 juni. De scholen en groepen hebben inmiddels bericht ontvangen om zich in te schrijven.

Mocht u door de drukte van vakantie, schoolreisje of schoolkamp, zich vergeten hebben in te schrijven via school dan kan dit ook nog op maandag 27 mei in het Koetshuis van 19.00 tot 19.30 uur. De organisatie zorgt er dan voor dat je alsnog met je eigen klas kunt meelopen.

Natuurlijk kunt u ook individueel meelopen tijdens de vierdaagse. Ook u kunt zich inschrijven op maandagavond 27 mei van 19.00-20.00 uur. Deelname kost 3,50 per persoon. In ruil hiervoor krijgt u iedere avond een traktatie, een sportieve bezigheid en op de laatste avond een medaille.

Nieuw dit jaar is dat er met vlaggen wordt gewerkt, waarop een nummer vermeld staat. Iedere school of groep krijgt een eigen vlag op het veld, waardoor het verzamelen voor vertrek eenvoudig wordt. Welk nummer jouw school of groep krijgt, hoort u later van de organisatie.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth v/d Streek via avond4daagse@ijsvogel.net of 0622227980

Redactie BHZNet.nl / Stichting De IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat