Home

Paaseieren zoeken op tweede paasdag

Paaseieren zoeken op tweede paasdag Biddinghuizen - 15 april 2019.  Zoals al eerder bekend is gemaakt, organiseert Stichting de IJsvogel het traditionele paaseieren zoeken voor alle kinderen tot 12 jaar op 2de paasdag. Om 10.00 uur zal de paashaas in het bos bij de ijsbaan (aan het eind van de Sportlaan) het startsein aan de kinderen geven om de vrolijk gekleurde eieren in een afgezet stuk bos te gaan zoeken en met de spelletjes te beginnen.

Aan iedereen die met de auto of de fiets naar het dorpsbos komt vraagt Stichting de IJsvogel of u de auto / fiets wilt parkeren bij de sportvelden aan de Sportlaan, hier zullen verkeersregelaars staan die u verder zullen helpen. Op deze manier hoopt de stichting het voor iedereen veilig en overzichtelijk te houden.

De paashaas hoopt dat alle kinderen uit Biddinghuizen samen met hun ouders naar het dorpsbos bij de ijsbaan komen om samen met hem deze 2de paasdag te zoeken en te spelen, en er zo een onvergetelijke morgen voor iedereen van te maken.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat