Home

Lichtjestour gaat door, met aangepaste starttijden

Lichtjestour gaat door, met aangepaste starttijden Biddinghuizen - 24 november 2021.  De Dronterland Lichtjestour gaat door. "Wat een fantastisch idee dat we na zoveel beperkingen en maatregelen jullie weer een mooie activiteit kunnen aanbieden. Eindelijk weer een beetje licht in de duisternis", schrijft de organisatie. De datum voor Biddinghuizen blijft 11 december, de starttijd wordt wel vervroegd.

Onlangs werd bekend dat de Winterfair in Biddinghuizen dit jaar is afgelast. Over de lichtjestour was toen nog onduidelijkheid, maar met een bericht aan deelnemers vanuit de organisatie is die weggenomen.

Start aangepast
Vanwege de covidmaatregelen is de start anders dan voorheen. De toer start vanaf het industrieterrein, waar geen publiek bij aanwezig mag zijn. Alleen deelnemers mogen hiernaartoe komen. Omdat de activiteit al om 18.00 uur afgelopen moet zijn, zal de start van de toer om 16.00 uur zijn. Deelnemers verzamelen vanaf 15.00 uur.

"Als de trekkers gaan rijden kunnen de inwoners in volle glorie van het prachtige lint van verlichte trekkers genieten", schrijft de organisatie. "De routes zullen op via diverse kanalen bekend worden gemaakt".Aanmelden voor deelnemers
De inschrijving is inmiddels geopend en al diverse deelnemers hebben zich ingeschreven om, of in één dorp, of in twee of alle drie de dorpen mee te rijden. Mocht je door dit vroegere tijdstip niet mee kunnen doen, meld je dan af via lichtjestourdronten@gmail.com.

Op 10 december is de aftrap in Swifterbant een dag later, 11 december is Biddinghuizen aan de buurt. Een week later op zaterdag 18 december is alweer de laatste rit in Dronten. De organisatie is ook dit jaar in handen van de gezamenlijke activiteitenverenigingen STADronten, Stichting De IJsvogel en Stichting De Klokbeker.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat