Home

Avond4daagse 2017 voor de 50ste keer in Biddinghuizen.

Avond4daagse 2017 voor de 50ste keer in Biddinghuizen. Biddinghuizen - 8 mei 2017.  De afgelopen weken heeft u veel kunnen lezen over de avond4daagse. Hier nog even een berichtje met belangrijke informatie.

Afsluiting tijdens de avond4daagse

Tijdens de avond4daagse zal een stuk van de Verlengde Baan afgesloten worden voor al het doorgaande verkeer. Dit doen we voor de veiligheid van de deelnemers.
 
Parkeren 

Komt u met de auto dan is er parkeergelegenheid op de parkeerplaats bij het Educatief Centrum. Komt u met de fiets dan is er aan de Verlengde Baan een fietsenstalling.
 
Kiss and Ride

Brengt u uw kinderen met de auto, dit kan ook bij het Educatief Centrum. Dit om het verkeer bij het startpunt van de avondvierdaagse zo min mogelijk te hinderen.
 
Intocht vrijdagavond

Voor de intocht wordt de Wierse op vrijdag 19 mei tussen 18:00 en 21:00 tijdelijk gedeeltelijk afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Hier zullen beide afstanden verzamelen en gezamenlijk de intocht lopen.Dweilorkest Schateiland uit Lelystad zullen bij de intocht voor een feestelijke muzikale begeleiding zorgen.
 
Anders dan alle andere wandelavonden wordt er op de vrijdag over de weg gelopen. Voor en achter de optocht rijden verkeersregelaars die het verkeer in goede banen leiden.
 
LET OP! Er wordt vrijdag op andere tijden gestart.
De 5 km start om 18:00 uur en de 10 km start om 17:30 uur. De start en finish zal wederom plaatsvinden op het evenementen terrein het Maaiveld.
 
Kinderdisco
Na binnenkomst op het evenementen terrein wordt er gestart met de kinderdisco. De toegang is gratis, de bar is open, en Whepi zal ook aanwezig zijn.
(let op er wordt vrijdag geen alcohol geschonken! Het is en blijft een kinderfeest.)
 
Alle routes kunt u vinden op www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel en www.ijsvogel.net
 
Laten we er samen een leuk wandelfestijn van maken! In Biddinghuizen wandelen we samen! En dit jaar zelfs voor de 50ste keer!! En dat mag gevierd worden……..
 
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek avond4daagse@ijsvogel.net of (06) 22 22 79 80

<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat