Home

Lichtjestour al om 15.00 uur van start

Lichtjestour al om 15.00 uur van start Biddinghuizen - 4 december 2021.  Na een jaar van afwezigheid wordt dit jaar de Drontense Lichtjestour weer georganiseerd. Er wordt dit jaar eerder gestart dan voorheen, zodat de tour om 17:00 uur afgelopen is. In Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant rijdt, verdeeld over drie dagen in december, een prachtig lint van verlichte trekkers door de straten. De Lichtjestour is een initiatief van STADronten, Stichting De IJsvogel en Stichting De Klokbeker, in samenwerking met Dronten Marketing.

"De Lichtjestour past prima binnen de huidige maatregelen", aldus de Lichtjestour. "Bewoners van de dorpen kunnen vanuit huis of op voldoende afstand van elkaar langs de weg genieten van een langgerekt en gekleurd lint van trekkers versierd met gekleurde lichtjes". In elk dorp zullen zo'n 40 tot 50 vrolijk verlichte trekkers deelnemen, een lint van circa 1 kilometer lang.

Samenwerken
"Het is fijn dat wij de ruimte krijgen om de Lichtjestour te organiseren", zegt de organisatie. De Lichtjestour is dan ook een typerende activiteit voor de gemeente Dronten. Met elkaar zetten de drie organisaties de schouders eronder om een activiteit neer te zetten voor en door bewoners. Dat is de manier hoe wij wonen, werken en leven in de regio.

Praktische informatie
De lichtjestour wordt drie keer verreden:
10 december 2021 in Swifterbant
11 december 2021 in Biddinghuizen
18 december 2021 in Dronten

De lichtjestour gaat daarom dan al om 15.00 uur van start. "Ja, erg donker is het dan nog niet maar wel donker genoeg om ervan te genieten", schrijft de organisatie. "Bij de start is het niet toegestaan publiek te ontvangen en we doen dan ook een dringend beroep op het publiek daar ook niet naar toe te komen. U wordt weggestuurd".

De routes zullen via social media en de websites bekend worden gemaakt.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat