Home

Tweede brief van Sinterklaas

Tweede brief van Sinterklaas Biddinghuizen - 10 november 2015.  De redactie van BHZ-Net heeft dit weekend weer een brief van Sinterklaas ontvangen bestemd voor alle kinderen van Biddinghuizen. Sinterklaas komt op 14 november aan in Biddinghuizen.

De brief kunt u hieronder lezen.

Dag lieve kinderen van Biddinghuizen

Zijn jullie al druk bezig met taarten bakken en versieren? Ik heb de pieten verteld wat ik jullie heb geschreven en ze zijn zo benieuwd wat voor een leuke ideeën jullie hebben bedacht om mooie en lekkere taarten te maken. Dit jaar heb ik ook een journalistpiet mee, die van alles van jullie wil weten over taarten bakken en taarten versieren. Hij gaat er mooie foto's van maken en schrijft er over in zijn boekje.

Vorige week schreef ik jullie dat de pieten bezig waren met iets geheimzinnigs. Nou, ik weet wat ze van plan zijn. En ik mag het ook aan jullie vertellen. De pieten hebben een Bingokaart gemaakt met foto's/plaatjes waar ze zelf op staan. Hebben jullie weleens Bingo gespeeld? Vast wel. Deze week krijgen jullie een Bingokaart uitgedeeld op school. Deze kaart mag je samen met een potlood of pen meenemen naar de intocht. Tijdens de intocht komen jullie dan de plaatjes tegen, die op jullie Bingokaart staan. Zie je bijvoorbeeld Piet in een auto en staat er op je Bingokaart ook een auto met een Piet erin, dan mag je die doorstrepen. Je blijft de hele intocht zoeken naar de plaatjes en aan het eind gaan we kijken of jullie alles hebben gezien.

Heb je vrijdag nog geen Bingokaart gekregen, dan kun je er ook 1 afhalen tijdens de intocht, want voor iedereen is er een kaart.

We zijn er bijna, nog maar een paar nachtjes slapen en dan hopen we jullie allemaal weer te zien. Komen jullie 14 november om 16.00 uur naar de Havenkade (de Kaai), dan gaan we er een mooi feest van maken.

En vergeet niet je Bingokaart en pen mee te nemen.

Groeten van Sinterklaas en de Pieten


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat