Home

Springkussens moeten kermis doen vergeten

Springkussens moeten kermis doen vergeten Biddinghuizen - 25 augustus 2022.  "We zijn echt zó blij dat we toch een leuke vervanging hebben kunnen regelen in plaats van de kermis", aldus een opgewekte Teun van Beek van Stichting de IJsvogel. De activiteitenstichting van Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft voor aanstaande zaterdag springkussens gehuurd.

Twee weken geleden werd bekendgemaakt dat er dit jaar geen najaarskermis plaats kan vinden. "Hierop werd teleurgesteld gereageerd", aldus De IJsvogel in een persbericht. "Wij zijn vervolgens in contact gekomen met NS Feestverhuur en hebben een mooi alternatief kunnen organiseren".

Sleepbotenfestival
Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen terecht op het grasveld aan het einde van de Havenweg (bij Heyboer BV). Hier zullen meerdere springkussens staan. De springkussens komen te staan vlakbij het Sleepbotenfestival, dat ook aanstaande zaterdag wordt georganiseerd.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat