Home

5 september Op Dreef muziek-festival

Biddinghuizen - 10 augustus 2015.  Op zaterdag 5 september wordt het "Op Dreef muziek festival" georganiseerd in Biddinghuizen. De gehele dag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden bijvoorbeeld een braderie in het centrum met diverse podia waarop live optredens zijn.

Ook zal er ook een kofferbakmarkt plaatsvinden waar iedereen zijn overbodige spullen kan verkopen. Opgeven kan via e-mail naar info@ijsvogel.net o.v.v. kofferbakmarkt.

Op het evenementen terrein aan de Dreef vindt het Op Dreef muziekfestival plaats. Tijdens dit festival zullen diverse optredens plaatsvinden van artiesten/dj`s en piratenkoren.

Tijdens het festival zullen er ook 2 Biddinghuizer kampioenschappen gehouden worden.

Kampioenschap Frikandel eten
Aan het eind van de middag zal het Biddinghuizer frikandel eet kampioenschap gehouden worden. De naam zegt het al wie kan de meeste frikadellen eten? Er is plaats voor 7 personen die strijden om het kampioenschap van Biddinghuizen. Durf jij deze uitdaging aan, geef je dan op.

Kampioenschap Appelkist zitten
Tijdens het muziek festival zal er ook een kampioenschap appelkist zitten gehouden worden. Bij dit kampioenschap is het de bedoeling om zolang mogelijk op een appelkist te blijven zitten. Wie het langst blijft zitten mag zich een heel jaar kistzit kampioen van Biddinghuizen noemen en ontvangt een prijs.

De hele dag wordt er voor de deelnemers voor een natje en een droogje gezorgd.

Lijkt het je leuk om de uitdaging aan te gaan om tijdens het festival mee te doen aan het appelkist zitten, en daarbij alle optredens vanaf de meest mooie plaats op het festivalterrein te bekijken geef je dan snel op. Er zijn 3 plaatsen dus wees er snel bij.

Voor het opgeven van beide kampioenschappen kun je je opgeven door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net o.v.v. Kampioenschap frikandel eten of appelkist zitten.

Voor meer informatie kijkt u op www.ijsvogel.net of op www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel of mail naar info@ijsvogel.net"Stichting de IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen en Piratenkoor de Blauwbaarden organiseren het Op Dreef muziek festival samen"


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat