Home

Avondvierdaagse in Biddinghuizen

Avondvierdaagse in Biddinghuizen Biddinghuizen - 9 mei 2016.  De avondvierdaagse van Biddinghuizen staat dit jaar gepland van 7 tot en met 10 juni. De scholen en groepen worden aankomende week benaderd voor de inschrijvingen. Ook volwassenen en verenigingen kunnen zich opgeven voor deze vierdaagse.

De organisatie van de avondvierdaagse ligt in handen van Stichting De IJsvogel. Zij melden in een persbericht: "De wandelvierdaagse is een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons mooie Biddinghuizen en het wandelpad in en rond ons dorpsbos".

Inschrijven
Basisschoolkinderen worden via hun school benaderd om zich in te schrijven. Voor de overige deelnemers is er gelegenheid tot inschrijven op dinsdag 24 en 31 mei in Het Koetshuis van 19.00 tot 20.00 uur. Ook kinderen die vergeten zijn zich via school in te schrijven kunnen zich dan alsnog verzekeren van een startplaats. De kosten voor de vier dagen wandelen bedragen €3,=. "Door de nieuwe wandelbond zijn er nieuwe medailles en is de inschrijfprijs wat hoger", schrijft De IJsvogel.

Intocht
De IJsvogel: "Dit is zeker de moeite waard, want iedere avond wacht de lopers een traktatie en op de laatste avond een herinnering in de vorm van een nieuwe medaille". Traditioneel worden de lopers op de laatste avond binnengehaald tijdens een intocht.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek via avond4daagse@ijsvogel.net of 0622227980.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat