Home

Kerstmarkt wordt Winterfair

Kerstmarkt wordt Winterfair Biddinghuizen - 9 oktober 2018.  Stichting De IJsvogel, onderdeel van Dorpsbelangen Biddinghuizen, organiseert op vrijdag 14 december een winterfair in het centrum van Biddinghuizen. De Winterfair is een nieuwe naam voor wat tot vorig jaar als Kerstmarkt op het programma stond. Een nieuwe naam, maar dezelfde winterse sferen.

De komende maanden wordt het programma voor deze Winterfair bekendgemaakt. Eén van de onderdelen die al wel bekend is, is de markt/braderie en kofferbakmarkt. Hiervoor is De IJsvogel op zoek naar exposanten. De oproep van De IJsvogel luidt dan ook: "Heb jij leuke (kerst)spullen te koop, beoefen je een hobby of oude ambacht, wil je op een andere manier je steentje bijdragen of wil je nadere informatie, neem dan contact met ons op".

Contact opnemen en aanmelden kan via kerstmarkt@ijsvogel.net. Via dat adres kunnen belangstellenden zich ook opgeven voor de kofferbakmarkt die tijdens de Winterfair in het centrum wordt gehouden.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat